Uusi jäsen hallitukseen

Venäjänsinisemme ry:n hallituksessa aloitti vuoden alusta uusi jäsen, Anna-Leena Latikka. Alla Anna-Leenan esittely.


Nimeni on Anna-Leena Latikka ja olen jälleen mukana yhdistyksemme hallituksessa sihteerinä 9 vuoden tauon jälkeen. Yhdistyksessämme olen ollut mukana sen perustamisesta lähtien. Alkuaikoina tein yhdistyksen ensimmäiset nettisivut. Aikamoisen loikan on tekniikka siitä tehnyt tälläkin saralla. 

Ensimmäisen venäjänsinisen, Ginan (FIN*Miminkan Gina Fjodorovna), hankin 1996 ja toinen, Juuso (IC FIN*Zarin Iosif), muutti meille 1997. Juuson kanssa kokeilimme myös näyttelyuraa, mutta se jäi melko lyhyeksi. En osaa sanoa kummalla meillä Juuson kanssa oli huonommat hermot näyttelyissä. Näyttelyissä olen kuitenkin käynyt niin katsojana kuin myyjänä rotupöydässämme. 

Gina nukkui pois vuoden 2013 lopussa juuri ennen 18-vuotissyntymäpäivää. Seuraavana kesänä meidän seuraksi muutti Pilli (EC FIN*Zarin Blue Billie Holiday), joka oli jo tuolloin 11-vuotias. Pienten alkuhankaluuksien jälkeen Juuson ja Pillin yhteiselo sujuu nyt hyvin. Tällä hetkellä jännitämme saammeko viettää Juuson 20-vuotissynttäreitä maaliskuussa. Juuso on siis yhdistyksemme ikäinen “perustajajäsen”. 
 

IC FIN*Zarin Iosif

IC FIN*Zarin Iosif